Nordkyst Project Center udfører produktudvikling og produktionsudvikling fra idé til færdigt produkt

 

Login

Kontakt

Mail

Menu 
Nordkyst Project Center som LabVIEW konsulenter, eller færdige løsninger til fast pris.

Velkommen

Profil

Projektforløb
Kompetencer
Produktionsudvikling
Labview Løsninger
Dataopsamling
Embedded elektronik
Nyhedsbreve
Kontakt
Links
Sitemap
 

Nordkyst Project Center har mange års erfaring i udvikling af intelligente LabVIEW løsninger:

-> Se eksempler på udførte LabVIEW opgaver her ...

Hvad er LabVIEW?


LabVIEW er et grafisk programmerings miljø der bruges af millioner af ingeniører og forskere verdenen over til avancerede styringsopgaver, måling samt dataopsamling og analyse. Labview programmeres via en grafisk brugerflade med ikoner og ledninger der ligner et flowchart. LabVIEW har en uovertruffen integration med tusindvis af hardwareenheder, og med LabVIEW følger indbyggede biblioteker til avanceret analyse og data visualisering.

Hvad kan LabVIEW bruges til?


Dataopsamling og signalanalyse:


LabVIEW arbejder sammen med et virkeligt bredt udvalg af dataopsamlingskort og busser. Kortene kan erhverves i forskellige standarder lige fra standard PCI kort til PCer, PXI-kort eller som moduler til mere PLC lignende systemer. I Labview er der værktøjer til avanceret signalbehandling og analyse af data. Labviewinterfacet gør det også muligt hurtigt at overføre data til andre applikationer, fx. Excel eller matCAD, til ekstern analyse.

Automatiserede styringsopgaver:


Labview er et oplagt valg til automatisering af dataopsamling- eller styringsopgaver. Via det grafiske programmeringsmiljø, ser man hurtigt resultater, og opbygning af brugerinterfaces sker meget let. Til forskel fra mere simple PLC løsninger, kan LabVIEW applikationen udføre meget avancerede analyseoperationer og visuelt præsentere resultaterne direkte på styretavlens monitor. Labview er egnet til højhastigheds-målinger, og det er let at gennemføre PID og avanceret kontrol af fx. motorsystemer.

Kontrol eller validering af produkter


Med en LabVIEW løsning kan der skabes et let interface til de fleste måleprocesser eller overvågningsopgaver: Analoge I/O - Digitale I/O - Frekvensmåling - Temperatur - Vision - Straingauges - Omdrejningtællere - Counter/Timers. LabVIEW kan hjælpe dem til en bedre overvågning af processer eller en produktion. Historik og statistiske data kan let analyseres eller overføres til fx. Excel eller andre windows programmer til efter følgende analyse.

Kontakt [Nordkyst Project Center] nu, for at drøfte mulighederne for optimering af Deres produktionsapparat eller mulighederne for et fast tilbud på en opgave - eller en konsulentaftale.

Kongsgaden 22B / 3250 Gilleleje / Danmark / Tlf.: +45 2078 8892 / Email: info@nordkyst.com