Nordkyst Project Center udfører produktudvikling og produktionsudvikling fra idé til færdigt produkt

 

Login

Kontakt

Mail

Menu 
Ingeniør og konsulentkompetencer

Velkommen

Profil

Projektforløb
Kompetencer
Produktionsudvikling
Labview Løsninger
Dataopsamling
Embedded elektronik
Nyhedsbreve
Kontakt
Links
Sitemap
 

Nordkyst Project Center løser enkeltstående opgaver, eller projekter fra idé til færdigt produkt. Vi kan løse opgaverne som konsulent eller vi kan give et fast tilbud. Af vores vigtigste kompetencer kan nævnes:

Produktudvikling og Produktionsudvikling

Udarbejdelse af nye eller bedre produkter eller bedre produktionsmetoder, herunder fremstilling af prototyper, funktionsmodeller og specialmaskiner eller produktionsudstyr. Nordkyst Project Center forestår gerne hele projektet fra idé, konstruktion, styring, fremstilling til indkøring og aflevering af et produkt eller anlæg.


Maskinkonstruktion i CAD (ProgeCAD, AutoCAD og Alibre 3D)

Til dokumentation og i alle faser af et projekt anvender vi CAD systemer. Om konstruktionen bedst konstrueres og dokumenteres i 2D eller 3D CAD systemer vælges ud fra enkelte opgave eller kundens krav til den endelige dokumentation.


Styring og dataopsamling  (LabVIEW og PLC)

LabVIEW er et utroligt stærkt værktøj til at udarbejde hurtige programmer til eksempelvis processtyringer, dataopsamling, maskinstyringer, Visionovervågning og motorstyring samt et utal af andre applikationer. Labview kan også bruges enkeltstående til databehandling og beregningsprogram. Nordkyst Project Center tilbyder nøglefærdige styringer med specielindrettede styreskabe.


Testrigge til verificering og dataopsamling

Når testrigge her nævnes separat, er det fordi vi med vores tværfaglige profil, har en god indgangsvinkel til at kombinere de teknologier der mange gange er brug for til verificering, analyse eller databehandling af processer og anlæg.


Prototyper og funktionsmodeller.

Prototyper og funktionsmodeller med styring og udvidelsesmuligheder kan opbygges af Nordkyst Project Center. Med vores LabView løsninger kan vi fremtidssikre modellerne og hurtigt ændre styring, funktionelitet m.m.


Montageledelse og indkøring af maskiner og anlæg.

Nordkyst Project Center kan tage sig af montageledelse og indkøring i forbindelse med indkøb af produktionsudstyr fra 3. part leverandør.

Kongsgaden 22B / 3250 Gilleleje / Danmark / Tlf.: +45 2078 8892 / Email: info@nordkyst.com