Address: Toftevej 55, 3250 Gilleleje, Danmark

Phone: +45 20788892

Email: info@nordkyst.com

VÆRKTØJSKASSE


INVENTOR 3D CAD / FEM

AUTOCAD 2D

LABVIEW

PYTHON

PHP 

MYSQL

WINDOWS
LINUX

MSOFFICE

OPEN OFFICE

RASPBERRY PI

HVAD VI TILBYDER


Nordkyst Project Center løser enkeltstående opgaver, eller projekter fra idé til færdigt produkt. Vi kan løse opgaverne som konsulent eller vi kan give et fast tilbud. Af vores vigtigste kompetencer kan nævnes:


Produktudvikling og Produktionsudvikling:


Udarbejdelse af nye eller bedre produkter eller bedre produktionsmetoder, herunder fremstilling af prototyper, funktionsmodeller og specialmaskiner eller produktionsudstyr. Nordkyst Project Center forestår gerne hele projektet fra idé, konstruktion, styring, fremstilling til indkøring og aflevering af et produkt eller anlæg.


Maskinkonstruktion / Produktions design i CAD


Til dokumentation og i alle faser af et projekt anvender vi CAD systemer. Om konstruktionen bedst konstrueres og dokumenteres i 2D eller 3D CAD systemer vælges ud fra enkelte opgave eller kundens krav til den endelige dokumentation. Vi kan lave generiske modeller (ILogic) og behersker også pladeudfoldelse og FEM analyse.


Styring og dataopsamling


LabVIEW er et utroligt stærkt værktøj til at udarbejde hurtige programmer til eksempelvis processtyringer, dataopsamling, maskinstyringer, Visionovervågning og motorstyring samt et utal af andre applikationer. Labview kan også bruges enkeltstående til databehandling og som beregningsprogram.

Nordkyst Project Center tilbyder nøglefærdige styringer med specielindrettede styreskabe.


Apparatudvikling


Til apparatudvikling anvender vi med succes billige gennemprøvede komponenter som f. eks. Raspberry PI som let kan implementeres i små styrekasser, og hvor mulighederne er mange for at styre perifært udstyr som f.eks. Servo motorer, analyseenheder, trådløse enheder m.m. Apparaterne kan udstyres med indbygget skærm, eller der kan laves interface til fx. en PC eller et WEB interface som kan tilgås fra en Browser.


Testrigge til verificering og dataopsamling


Når testrigge her nævnes separat, er det fordi vi med vores tværfaglige profil, har en god indgangsvinkel til at kombinere de teknologier der mange gange er brug for til verificering, analyse eller databehandling af processer og anlæg.


Prototyper og funktionsmodeller.


Prototyper og funktionsmodeller med styring og udvidelsesmuligheder kan opbygges af Nordkyst Project Center. Med vores LabView løsninger kan vi fremtidssikre modellerne og hurtigt ændre styring, funktionelitet m.m.


Montageledelse og indkøring af maskiner og anlæg.


Nordkyst Project Center kan tage sig af montageledelse og indkøring i forbindelse med indkøb af produktionsudstyr fra 3. part leverandør.PRODUKTER


P&ID / PFD

MASKINKONSTRUKTION

PROCESS MODULER

PRODUKTIONSOPTIMERING

STYRING

DATAOPSAMLING

HMI INTERFACES

WEB INTERFACES

INDKØRING

MONTAGELEDELSE

SYSTEMINTEGRATION

KRAVSSPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER


Kan vi hjælpe dig


Vi har værktøjskassen. Kontakt os for et uforpligtende møde.

Copyright © All Rights Reserved